3e nieuwsbrief SMeART Onderzoek EU-Parbleu

Hierbij leest u het laatste nieuws mbt het onderzoek SMeART waarbij Parbleu is betrokken als onderzoekspartner. HET SMeART COMPASS VOOR SMART ENGINEERING POLICIES EN INITIATIVES IS NU BESCHIKBAAR!

Voor de 3e nieuwsbrief: klik hieronder

Newsletter_03_SMeART_09-2018_BE

Het project ‘Knowledge Alliance for upskilling Europe’s small and medium-sized enterprises (SMEs) to meet the challenges of Smart Engineering’ (SMeART) bestaat uit een Europees consortium van 15 instellingen uit hoger onderwijs, onderzoekscentra, bedrijven en sociale partners uit Oostenrijk, België, Duitsland, Italië, Nederland, Slovenië en Spanje. De belangrijkste projectdoelstelling is het ontwikkelen van een model voor bedrijfsonderzoek en van instrumentarium dat mkb-maakbedrijven verder helpt in hun ontwikkeling naar ‘smart’ bedrijven. Het project wordt gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie.