2e nieuwsbrief SMeART Onderzoek EU-Parbleu

Hierbij leest u het laatste nieuws mbt het onderzoek SMeART waarbij Parbleu is betrokken als onderzoekspartner. Het rapport ‘LEARNING AND BUSINESS CONSULTANT NEEDS OF EUROPE’S SMEs IN SMART  ENGINEERING’ is nu uit! Klik hier

Voor de 2e nieuwsbrief: klik hieronder

SMeART_NL02_06-2018_NL Nieuwsbrief 2

Het project ‘Knowledge Alliance for upskilling Europe’s small and medium-sized enterprises (SMEs) to meet the challenges of Smart Engineering’ (SMeART) bestaat uit een Europees consortium van 15 instellingen uit hoger onderwijs, onderzoekscentra, bedrijven en sociale partners uit Oostenrijk, België, Duitsland, Italië, Nederland, Slovenië en Spanje. De belangrijkste projectdoelstelling is het ontwikkelen van een model voor bedrijfsonderzoek en van instrumentarium dat mkb-maakbedrijven verder helpt in hun ontwikkeling naar ‘smart’ bedrijven. Het project wordt gefinancierd door het Erasmus+ programma van de Europese Unie.