Samenwerking Masterclass “Goed bestuur in MKB netwerkorganisaties”

Ondernemen is topsport. Ontwikkelingen gaan pijlsnel en de impact van de crisis op het MKB is stevig. In turbulente tijden zijn er ook volop kansen. Wat er ook gebeurt, het is meer dan ooit belangrijk het overzicht te houden, focus te bepalen en goed de eigen kracht en blinde vlekken te kennen. En waar nodig extra hulptroepen in te schakelen. Met één doel voor ogen: uw doelen en ambities realiseren, juist op momenten die voor u en uw bedrijf cruciaal zijn. Op zo’n moment komt de Ondernemende Commissaris in beeld.

Door uw bestuur te professionaliseren werkt u aan uw bedrijf in plaats van in uw bedrijf. Zo legt u de basis voor duurzaam resultaat en waardecreatie

Parbleu geeft de workshop innovatie en waardecreatie in de Masterclass “Goed bestuur in MKB netwerkorganisaties”, een serie van vijf workshops. De unieke masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met de Ondernemende Commissaris.

Voor meer informatie klik hier