Diensteninnovatie – MKB –

“Hoe ontzorg ik mijn klanten beter? Hoe ontwikkel ik een dienst? Hoe maak ik de waarde van een dienst inzichtelijk voor mijn klant? Hoe kan ik met diensten mijn rendement vergroten? Hoe manage en organiseer ik diensten binnen mijn productenorganisatie?”

Het Parbleu traject Diensteninnovatie biedt praktische handvatten om uw onderneming te versterken. 

Het traject is bedoeld voor directies/management van mkb-bedrijven; met name productbedrijven die hun dienstenpakket willen uitbreiden, hun huidige dienstverlening willen professionaliseren en/of begeleiding zoeken bij de transitie van productbedrijf naar product-dienstenbedrijf.

Met het traject ‘Diensteninnovatie’ ontdekt u in vijf compacte sessies hoe u uw klanten meer toegevoegde waarde  kunt bieden in de vorm van (nieuwe) product-dienstcombinaties. U wordt begeleid in de aanscherping, professionalisering of ‘upgrading’ van uw huidige dienstverlening. U werkt concreet aan uw eigen nieuwe dienstconcept. in domain registration Het traject leidt concreet tot meer omzet en rendement, een betere concurrentiepositie door een groter onderscheidend vermogen en een betere klantenbinding.

“Ik haal nu meer omzet met bestaande mensen en machines” : Roel Vinke, Directeur van Memo www.memoreclame.nl

“Deze bijeenkomsten geven een verrijking van ondernemerskennis en -kunde, en handvatten voor de toekomst” : Maaike Wieren, Directeur van ComSi, www.comsi.nl

Wilt u meer informatie? Mail sandra.verweij@parbleu.nu of bel 06 834 43214