Parbleu levert bijdrage aan Groot Innovatie Modellenboek

Het ‘Groot Innovatie Modellenboek’ is geschreven voor en door ondernemende professionals binnen bedrijfsleven, overheid en sectoren als zorg en onderwijs. De modellen in dit boek zijn bedoeld om praktisch toe te passen en te inspireren. Nederland wordt meer en meer een diensteneconomie. Daarom wordt in dit boek niet alleen aandacht besteed aan productinnovatie, maar ook nadrukkelijk aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en dienstverlening en product-dienstcombinaties. Parbleu beschrijft in dit boek het Diensten-Innovatiemodel. Het boek biedt organisaties handreikingen om aansluiting te vinden op nieuwe vragen en behoeften van consumenten, bedrijven en burgers. De bijdrage van Parbleu is geschreven in samenwerking met de auteurs van het boek Prof. Dr. Frank Kwakman en Ruud Smeulders

Klik hier voor inzage of  voor het bestellen van het boek

Boekuitreiking in Bloemendaal